22. januar 2011

Trøtt!

Huff, NÅ er jeg trøtt! Vet ikke helt hva det er, men den siste uka eller så har Tobias vært så grinete (spesielt på kveldstid). Først trodde vi det var vaksinene han fikk forrige fredag, men det kan umulig være det nå lengre. Er det noen som har peiling på hva det kan være? Han spiser godt, og er ellers fornøyd og glad (som sagt, så er det mest på kveldstid han er grinete).

Når legger dere deres barn? Tobias er 5 mnd, og vi pleier å legge han alt mellom 21 - 23:30 (Vi prøver som regel fra kl 21. men holder nesten alltid på til klokken er ihvertfall 22:30)
Blir veldig glad for alle forslag og/eller egne erfaringer ;)

Nå har jeg akkurat bakt en "test-kake", siden vi skal ha gjester på besøk i morgen. Selve sjokoladekaken var grei nok, men glasuren var ikke noe særlig. Jammen bra det kun var en test-kake! :)

Forresten, er det noen som har sett fjernkontrollen til TV'en vår ?? :O

2 kommentarer:

  1. Godt det ikke bare er her hjemme det drøyer litt med leggingen. Bare at sønnen min er 9 måneder da, og kanskje burde hatt litt bedre rutiner. Men jeg skal ikke ut i jobb på en god stund enda, så har enda tid.

    SvarSlett
  2. Ja, det er nok en god stund til jeg også skal ut i jobb ( kanskje til høsten?), men jeg syns det hadde vært kjempeflott om vi fikk han til å sovne når det var leggetid, og kanskje til og med at han kunne sove mer enn 3-4 timer i slengen :)

    SvarSlett