19. januar 2011

Navnefesten ble perfekt!

Hei igjen!

Om dere har lest den forrige bloggen min, leste dere sikkert også om at jeg skulle ha navnefest for Tobias. Den ble holdt 15.januar, og er nå vel overstått. Alt gikk som det skulle og bedre til. Det ble en kjempeflott blanding av godt selskap, god mat, gode kaker, og varme gaver. Ja, vi er nok mange som kan si at dagen ble perfekt :)

På den forrige bloggen så dere kanskje også at jeg og min mor lagde hjemmelagde bordkort? Det gjorde vi i hvertfall, og vi ble ganske fornøyd med resultatet. Selve seremonien var også kjempeflott. Den bestod av noen taler og sanger, og ble avsluttet med at navne-barna fikk navne-tavle og en rose. Det hele varte en halvtimes tid, noe vi syntes var helt perfekt.

Det har vært mye kjør den siste uka, så nå må jeg innrømme at det er godt å slappe av foran pc'en litt, uten å måtte tenke på alt som skal/burde gjøres. Når det er sagt, vaskemaskinen min fungerer ikke! Ganske irriterende, i og med at den bare er noen måneder gammel. Men jeg har nå fått et nr jeg skal ringe i morgen, så da håper jeg at det også kommer noen allerede i morgen å ser på det.

Også var vi på babysvømming idag, og Tobias koste seg like mye idag også. Det er så gøy når han koser seg så fælt!

Ellers har det ikke skjedd stort de siste dagene, så da er det vel heller ikke mer å skrive om. Nå er det vel snart leggetid for meg også, kjenner trøttheten sige frem.
Sov godt!

3 kommentarer:

 1. Hurra for navnefeiring! =)
  Hurra for bebisvømming! =)
  Men "snart leggetid", skrevet klokken 15:42 ?
  Hehe =)

  SvarSlett
 2. Siden klokken er 15:28, mens kommentaren viser 06:27, så er vel den saken forklart =P

  SvarSlett
 3. Oi, her er det noe feil ja, skal få rettet det opp:)

  SvarSlett