Hvordan man lager hjemmelagde sjokoladehjerter:
Del sjokoladen i biter, og smelt den i vannbad. (kok opp vann i en kjele, og sett kjelen med sjokoladebitene oppi den andre kjelen, slik at det ikke kommer vann oppi sjokoladebitene).
Smelt det helt, og rør sammen. Her har jeg brukt 1 pk mørk kokesjokolade og 2 pk lys kokesjokolade. Personlig er jeg ikke så veldig glad i mørk sjokolade, og syntes det ble litt for mørkt. Neste gang kommer jeg kun til å bruke lys kokesjokolade! :)
Bruk en teskje, og fyll en isbitform med sjokoladen. Her har jeg brukt hjerteformer, men man
kan jo selvsagt velge hva man vil bruke selv :)
Sett formen i kjøleskapet. Den stivner veldig fort, så sjekk etter ca. 15 min, og skrap av overflødig sjokolade på toppen med en kniv, slik at det blir en flat bunn. Det ser mye finere ut!
Sett formen inn i kjøleskapet igjen, og la den stå til den har stivnet helt.
Ta sjokoladen utav formene, pakk inn i gjennomsiktig cellofanpapir og knyt et bånd rundt! :)
Ta- da!
Så lurt, og så ble de skikkelig flotte. Endelig helg, da kan man spise godteri:)
SvarSlettKlem fra Britt
Kjempesmart :o)
SvarSlettDet er jo noe ungene sikkert hadde syntes var morsomt.
Ha en flott helg :o)
Du er flink Helene:) ~ Men hold dette unna Kim, burstdagen hans er over :0) ~ Ha en fin HELG!
SvarSlettNam.. det så skikkelig godt ut! :)
SvarSlettÅÅhh, nå ble jeg godterisyk :-S
SvarSlettFlott blogg,
har noe til deg i bloggen min :-)
Dette så skikkelig godt ut. Nam nam!
SvarSlettTakk for at du deltar i blogcandyen min, det setter jeg stor pris på!
Det ser let ud. Jeg troede, at det var sværere at lave. Det må jeg prøve en dag!!
SvarSlettJeg har jo en del af de gamle belgiske chokoladeforme i butikken, så mon ikke det kunne lade sig gøre :-D
Hav en dejlig ny uge
Birgitte