14. februar 2011

En liten oppdatering

Hei Hei! 
Nå har jeg ikke skrevet på et par dager, så nå må jeg nesten slenge inn et lite innlegg her. 
Først og fremst ble jeg ferdig med det merkelige puslespillet, og det ble slik; 

Så, siden det er halv pris på frukt og grønt på bunnpris, er det vel nesten pålagt å lage smoothie?

Siden vi skulle ha druer i smoothien, og det ikke er så godt å spise skallet på druene, 
gjorde vi slik! 


Igår natt sov Tobias hos bestefar og bestemor, og tror nok han koste seg veldig. Det er andre gang han sover borte, så jeg må innrømme at jeg synes det er litt ekkelt. Men det kom heldigvis inn jevnlige meldinger hvor det stod at alt gikk bra, og at han var blid og fornøyd, god og mett eller at han akkurat hadde sovnet etter en god porsjon mat. Når jeg kom for å hente Tobias var han så bli og fornøyd (han pleier som regel å være det på morgenen), og det er så godt å se at han koser seg. Det var litt deilig å ha en "fri-natt" også, da jeg fikk sovet hele natten gjennom :)
Det er mange som står i kø for å passe lille Tobias, og det har ikke vært mange gangene han har vært hos andre uten meg (men så er han jo mitt første barn, så det må da være lov å være litt ekstra påpasselig?) Men nå er det altså blitt bestemt at vi skal la andre passe han litt oftere, det er jo så morro for de som får passe han, samtidig som man kan slappe av litt mer de 2-3 timene Tobias er borte. Jeg må innrømme at det er godt å ha litt alene-tid av og til, men det aller beste er nok når jeg henter han igjen! :)

Igår kom en god venninne på besøk, og hun hadde bakt noen nydelige muffins! Det er sjokolademuffins med appelsin inni (og jeg som elsker appelsin-sjokolade!), også er de dekket med hvit sjokolade som glasur. De var super gode, og visstnok veldig enkelt å lage :) 

Siden det er morsdag, måtte jeg jo gi en gave til min mor
Som ble en lipgloss og en leppestift :)

Tobias mottok også en gave fra en av tantene mine igår, som så kjærlig hadde strikket til han. 
Er det ikke fint? :) 

Og jeg har enda en liten gladnyhet! For jeg fikk akkurat mail om at jeg har vunnet en giveaway, der premiene var 2 bøker i true blood serien! Det er første gang jeg har vunnet noe, og da ble jeg selvfølgelig kjempeglad! Tusen, Tusen Takk Cathrine! :) 

Men nå er det nok leggetid! Sov godt alle sammen! :)4 kommentarer:

 1. Så heldig du var som vant på en giveaway, gratulere :o)
  Kjempesøtt strikkaklær tanten din har strikket.
  Ha en fin uke :o)

  SvarSlett
 2. Hehe, artig pusslespill ;)

  Nam, smoothie. Hmm, har ikke prøvd å lage det selv enda. Men jeg får vel prøve snart så ikke blenderen står å støver ned ;)

  Ha en fin fin dag :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige kommentarer, og så hyggelig at du ville bli følger av bloggen min :) Skal se om jeg ikke får lagt ut en oppskrift på bamsekaken!

  Men ikke minst skriver jeg en liten melding til deg for å GRATULERE deg som vinner av give-away'en min! Send meg navn, adresse og tekst for veggdekoren, så kommer den til deg i posten :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Så gøy! Sender deg mail straks! :)

  SvarSlett