30. mars 2011

(Baby)svømming

God dag alle sammen!

Igår var vi på babysvømming igjen, og det var like koselig som alltid. Tobias var veldig trøtt, så han holdt på å sovne i armene mine :) Selvom han var veldig trøtt, var han helt avslappet, han er glad i å være i det gode og varme bassenget! :) Det var siste gang med babysvømming igår, men idag skal vi prøve oss på det vanlige kommunale bassenget. Jeg har tatt en prat med de tidligere, og det var ca. 28 grader der. Han som satt i skranken fortalte meg at han hadde tatt med sin sønn siden han var et halv år gammel, og regnet med at det ville gå greit å ta med Tobias. 

Jeg er veldig spent på hvordan han reagerer. Selvom det bare er 5 grader mindre, er det jo likevel stor forskjell. Det går jo ihvertfall an å prøve :) Håper han liker seg (regner nesten med det, siden han er så glad i vann), og hvis ikke er det bare til å ta han opp tidlig. Det som er veldig greit, er at hvis jeg plutselig har lyst til å ta han med på babysvømming en dag igjen, kan man ta drop-in timer :) 

Er det noen av dere som har tatt barna deres i offentlig basseng så tidlig? Tobias er 8 mnd ;)

2 kommentarer:

  1. Eg har ikkje vert på babysvømming m Liam.. Men har vert i svømmehall m han :) Eg gikk når han var 4/5mnd trur eg, og han elska det :)Stooor kosa seg :) Vi har ikkje vert så flinke å gå i svømmehall nå i seinare tid desverre,men vil absolutt begynne igjen :)

    SvarSlett
  2. Er så kjekt med babysvømming:) Et basseng her i nærheten har oppvarmet basseng hver onsdag, da er passe varmt for babyer, så der svømmer vi:) Men 28 grader er jo ganske grei temperatur da :)

    SvarSlett