3. april 2011

Award og utfordring

Jeg har fått enda en award ;
Tusen takk til Rødhette!

Med awarden følger en utfordring. Utfordringen består i å svare på 10 spørsmål, 
og jeg skal svare så godt jeg kan :)

De 10 obligatoriske spørsmålene:

Hvorfor startet du å blogge?
Det startet vel med at jeg tittet rundt på nettet, og havnet lengre og lengre inni bloggverdenen. I tillegg til det var det nok Thora fra Thoras verden som fikk meg hekta :)
Jeg hadde lyst til å kommentere og bli med i giveaways, men da måtte man jo være medlem (for å kunne få svar ihvertfall), så da startet jeg likesågodt en egen blogg.Hvilke blogger følger du?
Jeg følger mange blogger. De fleste er vel i samme kategori som meg, mammablogger, hobbyblogger ++

Hva er ditt favorittsminkemerke?
Jeg bruker veldig sjeldent sminke, og når jeg bruker det bruker jeg som regel kun mascara (og kanskje litt eyeliner). Hvilket merke de er i, aner jeg ikke.

Hva er ditt favorittklesmerke?
Jeg har definitivt ikke et favorittklesmerke. Når jeg handler klær, ser jeg ikke etter merke, men heller pris og komfort.


Hva er ditt "må-ha" sminkemerke?
Som skrevet over, bruker jeg veldig sjeldent sminke, og har ikke noe "må-ha" sminkemerke.

Hva er din favorittfarge?
Jeg er veldig glad i blått (ikke lyseblått og heller ikke mørkeblått, men midt imellom). Jeg er også veldig glad i brunt, spesielt når det kommer til farger på klærne.

Hva er din favorittparfyme?
Min favorittparfyme er definitiv Calvin Klein med ETERNITY - summer

 Hva er din favorittfilm?
Favorittfilm ? Jeg har ikke peiling. Noen av filmene som havner på topp må være "hangover", "mannen som elsket yngve" og klassikeren "Terkel i knipe". Jeg liker best humorfilmer, som dere sikkert skjønner :)

Hvilket land ville du besøke og hvorfor?
Frankrike- det må da være litt av en opplevelse! Språket, romantikken, menneskene. 
Italia - kultur og historie


Fem ting du alltid har i vesken din?
Jeg bruker ikke veske.

Og dermed gjenstår bare å velge nye 10 verdige pris- & utfordringsovertakere :)


Dette er alle kjempefine blogger, som jeg stadig er innom :) 
Bloggene er satt i random rekkefølge :) Håper dere vil ta i mot både award og utfordring, og hvis ikke, så er det også helt greit :) Hehe

Ha en fin kveld alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med en ny award. Men jeg trodde da at jeg var en av årsakene til at du startet å blogge?? :-)) Jeg ble jo litt hekta og "drog" deg med ut i det :-)) Du er ihvertfall blitt flink til å legge til innlegg i motsetning til meg. Klem.

  SvarSlett
 2. Hei Helene :)
  Gratulere så mye med den flotte awarden. Kjempekoselig at du vil gi den videre til meg også, men jeg har valgt å ha en awardfri blogg. Grunnen er at jeg synes det er så vanskelig å gi de videre. Umulig å skulle velge bare noen få til å motta de når der er så mange blogger man liker :) Tar alikevel med med dine fine ord, og takker så mye for at du tenkte på meg :)Koselige hilsener på bloggen er alltid velkommne :)
  Stor klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Og tusen takk for en koselig Award:)
  Det setter jeg stoooor pris på:)
  Vært litt stille hos meg igjen i det siste, litt sliten i kroppen, så har ikke så mye ork til å blogge:) Men nå er det bare 4 uker til lillegutt kommer til verden sånn ca;) Så håper det hjelper på formen da:)

  Ønsker deg en nydelig uke:)
  Klem Tina

  SvarSlett
 4. Hei Helene
  Tusen takk for at du har gitt meg en award, det setter jeg stor pris på! :)
  Jeg må innrømme at jeg er i samme spor som Fossestua, så jeg har også awardfrie blogger. Selv om jeg ikke gir videre er jeg kjempeglad for at du tenkte på meg, det er sånne hyggelige ting som gjør at det er verdt å blogge!
  ♥ Klem, Marianne

  SvarSlett