29. mai 2011

En slapp dag

Tobias har vært hos bestefaren og bestemoren sin, så da ble det en liten bytur i gårkveld. Det var kjempekoselig, og det var superdeilig å sove leeenge idag :) Det har vært en veldig rolig dag, og det har vært deilig det også :) 
Tobias kom hjem i 4 tiden (tror jeg?). Det var veldig deilig å få sove lenge, og kunne slappe av ordentlig når man akkurat har stått opp, men jeg har nå savnet lillegutt litt også. Det var deilig å få han tilbake igjen :)

Og så har jeg vært så heldig å vinne nok en gang. 
Jeg vant nemlig en påskekonkurranse hos Lulle og Laban , og for et par dager siden fikk jeg denne flotte premien i posten :

(Bildet er lånt fra bloggen hennes)

Hun lager utrolig flotte øredobber, så det er absolutt verdt å ta en skikk å se om det er noe du liker! :) Jeg må også få benytte anledningen til å si: WOW! 
Jeg hadde aldri trodd at så mange skulle bli med i min giveaway, jeg syns det er utrolig gøy at så mange ville bli med :) Tusen takk for deltakelsen, og lykke til alle sammen! 


Ha en fortsatt fin kveld :)

4 kommentarer:

 1. Så deilig å få ein bytur, og atpåtil å få sove lenge i dag :) Det trenger alle foreldre i blant.

  Gratulera så mykje som vinner av giwe away :D

  SvarSlett
 2. Hei Helene!

  Så koselig at du likte smykket :O) Det var koselig å høre :O)

  Så deilig å kunne sove leeenge. Jeg har en liten som ikke er så glad i å sove på natta... så i dag startet dagen kl fire.. Det er tortur... hehe.. Jeg skal starte å jobbe på onsdag en etter 8 mnd i permisjon så håper at han begynner å sove bedre.

  Fortsatt fin søndagskveld til deg :O)

  Jeg hiver meg med på giveawayen din :O)

  Carinaklem

  SvarSlett
 3. Gratulere med gave i posten!Bytur og barnefri på oss også i går! Sen kveld, men trur du det ble sen morgen? NEEI Våkna kl.7 og fikk ikkje sove igjen:-(. Været var vakkert og sola skinte, så det var like greit å bare stå opp. Dagen ble fin den, og har heller ikkje vært trøtt! Klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar:) Håper du får en fin mandag:)

  SvarSlett