13. juni 2011

100 følgere!

Wow,  nå har besøkstelleren rundet 5000 (akkurat nå viser den faktisk 5102), og jeg har fått hele 100 følgere! Jeg er helt imponert, trodde aldri jeg skulle få så mange følgere på bloggen min :) 
Jeg er super takknemlig for alle dere som titter innom, legger igjen kommentarer og ikke minst for dere som er følgerne mine. Jeg kan ikke gi en gave til dere alle, men som en liten takk ønsker jeg å sende en liten overasskelse til følger nr. 100 - nemlig EN ROSA FUGL! :)

Send meg adressen din til mailen min (HeleneWalle@live.no), så vil jeg sende en liten overasskelse til deg i løpet av uka :) 


Jeg har begynt i ny jobb, og det er godt å komme seg ut i andre omgivelser. Jeg begynte å bli litt lei av å gå hjemme, så da passet det veldig bra at jeg fikk meg en jobb :) Jeg savner selvfølgelig Tobias litt når jeg er på arbeid, men på langt nær så mye som jeg hadde trodd, faktisk. Jeg tror nok at han også har litt godt av å ikke se meg heeele tiden, hehe :)
Idag skal jeg og Tobias gå en kjempefin tur. Jeg håper at det blir litt varmere, slik at jeg kan ta med noe niste til oss og så kan vi sette oss ned i en "park" her i nærheten og kose oss :)

Og det er fortsatt muligheter til å melde seg på giveawayen min, 2 dager gjenstår! 

Ha en strålende 2.pinsedag alle sammen! 

9 kommentarer:

 1. Grattis med 100:)
  Ha en fin tur i dag!

  SvarSlett
 2. Tillykke med de 100, og dine altid søde kommentarer. Herligt du er med i min giveaway, der er plads til mange flere ;) rigtig god dag

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 100...så gøy:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med passering av 100 følgere - og gratulerer til heldig vinner :)

  SvarSlett
 5. Heia
  Så kjekt at du vil være med på min giveaway.
  Gratulerer med 100 følgere :-)

  SvarSlett
 6. Gratulere med de 100, håper du bli over 100 år også! Klem

  SvarSlett
 7. Grattis! Här är det plötsligt kyligt men en halvblå himmel :) Hoppas ni hade och har fint väder.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med over 100 følgere ♥

  Lykke til i konkurransen min :)

  Klem

  SvarSlett
 9. Flott Helene! Gratulerer =) Er gøy å titte inn her og lese litt om hva som skjer hos dere og selvfølgelig kos å lese om "verdens beste" GOD GUTT :O) TAKK for hyggelig besøk hos dere på sankthans )))

  SvarSlett