1. juni 2011

Trening, jeg?

Jeg er ikke akkurat noe treningsmenneske, og som jeg skrev i sted, skulle jeg benytte kvelden til avslapping. Plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle begynne å trene, så det gjorde jeg. Jeg fikk en Core Wellness dvd i begynnelsen av graviditeten, men jeg må innrømme at den aldri har vært i kontakt med dvd-spilleren. Før nå.
Det er en trening som hjelper for bekkenbunnen og for å stramme magen. Den sistnevnte er nok den største motivasjonen hos meg, hehe :) Det var en veldig deilig treningsøkt. Jeg ble varm av det, men det var fortsatt veldig avslappende, og jeg følte meg veldig bra etterpå (ikke utslitt). Jeg følte meg faktisk så energisk at jeg tok til å ta en aerobic-økt også. Jeg fant en video på youtube (Trykk HER for å komme til den).
Den varer bare i 5 minutter, men passer ypperlig for en "nybegynner" som meg :)

Nå håper jeg at dette er noe jeg klarer å fortsette med (jeg lover ingenting!). Jeg er i hvertfall veldig motivert til å fortsette, og håper at det strammer opp magen min litt :) Så nå er det slutt på lørdagskos på mandagene, og  en treningøkt hver dag! Gi meg styrke!

6 kommentarer:

 1. Lykke til! Jeg må betale treningen selv hvis jeg ikke trener minimum 4x per måned, så da klarer jeg akkurat det ;) Det er ganske bra motivasjon, det også ;)

  SvarSlett
 2. Du har sannlig vært flink. Krysser fingrene for at du klarer å fortsette.

  Klem

  SvarSlett
 3. Det kommer til å gå greit! Æ trente også etter 5 og 10 min DVD når æ slutta å amme, da va æ sikker på at æ aldri ble lei.. No har æ akkurat vært på en time Zumba og en time Yoga, så treningsmengden har økt endel;-) Yoga var forresten veldig kjedelig..Klem

  SvarSlett
 4. Hei Helene.:)

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.:) Veskene mine som jeg viser fram på bloggen selger jeg i eplabutikken min, zikkzakk.epla.no. Veldig hyggelig at du likte den.:)

  Jeg er en av dem som helst liker å trene hjemme, gjerne med dvd i spilleren. Kommer du deg gjennom de første 2-3 ukene med trening så er det lettere å fortsette. Som regel det å starte som er verst.;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Bra start :D Lykke til videre.

  SvarSlett
 6. Så flink som er igang med trening, er jo iallfall deilig etterpå
  Moro du er med på giveawayen min

  SvarSlett