8. februar 2011

En fin dag

Dette blir nok en finfin dag! Jeg har ringt agderposten, og får tilsendt avis som er datert Tobias' sin fødselsdag, så da får jeg forhåpentligvis funnet noen gladnyheter jeg kan putte inn i babybøkene hans (ja, han har 2 stk). Akkurat nå har vi besøk av "Onkel Martin", som for øyeblikket holder Tobias høyt oppi luften og leker fly! :)

Nå (rett etter jeg har skrevet ferdig) skal jeg fortsette å scrappe litt :) Har jo en god del Tobias-bilder, mange flere enn jeg trodde, og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få alle bildene inn i album (flere, altså). Dette kommer til å ta mye tid, men alle skal få sin plass etterhvert! :) 

Senere idag skal vi på babysvømming, og det gleder nok både jeg og Tobias oss til, han er alltid så glad i vannet! :) Men før det må vi jo ha litt mat. Veldig usikker på hva det skal være, er det noen der ute som har noen gode og lettvinte middagsforslag? Setter stor pris på alle bidrag :)

Så må dere ikke glemme giveawayen jeg har gående, med trekning 1.mars. Link til giveawayen finner dere nest-øverst til høyre :)

Ha en fin-fin dag alle sammen! :)

4 kommentarer:

 1. Heisann :-)
  jeg skal lage chili con carne idag, veldig enkelt!!! Kjøttdeig, 1 løk som du surrer i panna, 1 boks hakka tomater og 1 boks chili-bønner. Godt med litt ekstra hvitløk i også..og selvfølgelig chili-mixen :-))

  Bare et forslag :-))
  Ha en fin dag videre og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Nå har vi allerede spist. Det ble noe så enkelt som risgrøt ;)
  Men det var et kjempegodt forslag, og dette er noe som absolutt må testes! Imorgen kanskje? :)

  En fin dag ønskes deg også! Klem

  SvarSlett
 3. Jeg skal også ha meg litt mat nå.

  Det er tidkrevende når man skal få bilder av de små på plass, men du verden hvor gøy det er i ettertid.

  Klem

  SvarSlett
 4. Hej! Vill tipsa om två auktioner som pågår i bloggen i förmån för UNICEF. Auktionerna är på ett ugglehalsband från L8Nyberg och en plattång från OBH Nordica. De avslutas imorgon 18.00 och ännu är det väldigt låga bud.

  Kika gärna in och lägg ett bud!
  (Pågår även flera tävlingar)

  SvarSlett