5. november 2011

Endelig et nytt innlegg!

Puh! NÅ har det blitt lenge siden sist jeg skrev et innlegg. Tobias blir (naturlig nok) bare større og større, og har nå rundet 15 mnd. Han har begynt å gå, og prøver stadig å løpe. Han er i farten hele tiden, og farten hans er stor! Det blir nok mye løping fremover, men det er utrolig koselig også.
Akkurat nå har vi "lørdagsmorgen". Tobias sitter å spiser baguetter og eggerøre mens han ser på barnetv. Det er morsomt å se hvor konsentrert han er, han lever visst i sin egen lille verden :)

Selv har jeg begynt på høyskole på journalistikk, og trives veldig med det. Det blir mye lesing, men stoffet er samtidig veldig interessant. Det blir noen travle dager av og til, som er en av grunnene til at jeg ikke har skrevet på så lenge. En av de andre grunnene er at jeg ikke har følt jeg har noe særlig å skrive om, og at jeg rett og slett ikke har orket å bruke tid på det. Det tar nemlig litt tid for meg å skrive et innlegg, hihi.

Jeg synes dette bildet er så søtt, så jeg måtte bare poste det. Her er Tobias ca. 5 mnd :)


Idag er det som sagt lørdag, og vi har bestemt oss for å ha "koselørdag". Da skal vi bare slappe av og kose oss heele dagen. Det er deilig å ha en hel dag med Tobias for meg selv :) Det blir ikke så mye av verken hekling eller baking, tiden strekker rett og slett ikke til. Så får vi se om jeg ikke prøver å poste noen "journalistiske tekster" etterhvert, som det hadde vært gøy å få tilbakemelding på.

Forresten, så gleder jeg meg innmari til jul. Det er egentlig litt fælt, siden vi ikke er kommet til lenger enn begynnelsen av november. Men jeg har allerede begynt å tenke på de ulike sortene med julekaker jeg skal lage, og begynt å tenke mer og mer på juletiden. Jeg er nok litt redd for at jeg skal gå lei før desember, men juletanken dukker opp stadig vekk likevel. Når det er sagt, tror jeg det blir en ordentlig gøyal jul, og kanskje ikke minst julaften. Tobias vil nok syns det er veldig gøy (og kanskje litt overveldende?) med alle pakkene, maten og menneskene. Åh, som jeg gleder meg!

Men nå tror jeg det ble nok bloggskriving for idag. Nå skal jeg nemlig kose meg med gullgutten! Så får vi se hvor mange blogginnlegg det blir fremover, jeg skal prøve å få skrevet litt oftere i hvertfall.

Ha en fantastisk lørdag folkens! :)

3 kommentarer:

 1. Har virkelig lurt på hvor det var blitt av deg :o)
  Fra og være ivrig på bloggingen....til bom stopp :o)
  Men slik blir det jo innimellom med skole jobb, familielivet og alle andre ting man har på tapeten.... for det er ingen tvil om at bloggingen tar tid ja :o)
  Koselig å se et innlegg fra deg
  Ønsker deg en superfin dag
  Klem

  SvarSlett
 2. Hyggelig å høre hvordan det går med deg :) Du er ikke alene om å glede deg til jul - jeg har allerede kastet meg over julebrusen (Hamar og Lillehammers - the one and only ;) ), julemarsipanen og klementinene. Bare å nyte så lenge det varer (og kaste alt på dør 1.januar ;) )

  SvarSlett